Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Vespa

Vespa Primavera 50 4T '17

Inmatriculabil fara TVA
2540 EUR

TVA inclus
3023 EUR

Vespa Primavera 50 4T are un design modern și atractiv, inspirat din aspectul clasic al scuterului Vespa 946 și adus la standardele zilelor noastre din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Acest model de scuter Vespa este dotat cu un motor Euro 2 de 50cc și cutie de viteze automată CVT, precum și o serie de modificări menite să garanteze siguranța și confortul pilotului și pasagerului: spațiu mărit între ghidon și șa, șa cu înălțime optimizată pentru a permite acces facil la sol și ampatament mărit pentru un plus de stabilitate. În plus, acest scuter 50cc vine cu spațiu de depozitare sub șa suficient de încăpător pentru a depozita o cască full-face și cu un port USB ideal pentru cei care descoperă pe parcursul drumului că rămân fără bateria la gadgetul preferat. Toate aceste caracteristici lucrează pentru a asigura o experiență ideală de pilotare în medii urbane și fac din scuterul Vespa Primavera 50 4T un partener perfect pentru drumurile prin oraș, în scop de serviciu sau de recreere.

Caracteristici specifice pentru modelul Vespa Primavera 50 4T 2017: motor 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve Hi-PER4, Euro 2, capacitate 50cc, cutie viteze automata CVT cu server de cuplu, racire cu aer, pornire electrica / kickstarter, amortizoare hidraulice, frana fata disc, frana spate tambur, anvelope tubeless.

Scuter cu 2 ani garanție.

Scuter Vespa de vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve Hi-PER4, Euro 2
Capacitate : 50 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata CVT cu server de cuplu
Rezervor : 7 l
Racire : cu aer
Transmisie : pe curea
Sistem pornire : electric si kickstarter
Suspensie fata : brat cu arc si amortizor hidraulic
Suspensie spate : arc, amortizor hidraulic
Frana fata : disc 200mm, control hidraulic
Frana spate : tambur 140mm, control mecanic
Anvelopa fata : Tubeless 110/70 - 11
Anvelopa spate : Tubeless 120/70 - 11”
Lungime : 1860 mm
Latime : 735 mm
Greutate : 102 KG
Inaltime sa : 780 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2017
Culori : alb, rosu, negru, albastru, coral

Scutere Vespa