Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Tazzari

Tazzari Zero Junior '19

Inmatriculabil fara TVA
7302 EUR

TVA inclus
8689 EUR

Tazzari Zero Junior este cea mai accesibilă mașină electrică Tazzari, un autoturism compact, ușor și adaptabil, perfect construit pentru a fi condus în oraș și având la bază cele mai moderne piese componente pentru a îi garanta costurile reduse de întreținere. Autoturismul de față este dotat cu un motor electric pe inducție capabil de 8cp și de o viteză maximă de 45Km/h, suficient de puternic pentru o experiență distractivă de șofat urban, dar remarcabil prin eficiență - bateriile LFP incluse în pachetul de bază îi asigură modelului o autonomie de până la 140Km și pot fi încărcare prin cuplarea la o priză standard prin sistemul Easy Charge. În plus, modelul dispune de un sistem electric de frânare cu 4 discuri, de tehnologia Kinetic Energy Recovery pentru a economisi energie la frânare, suspensii de tip MacPherson și computer de bord cu 4 moduri de pilotare și sistem integrat de infotainment cu blutooth și USB, o adiție binevenită de cei care preferă să conducă pe muzica lor preferată. Toate acestea sunt completate de un design modern și atractiv, cu o suită vastă de opțiuni de culoare complet personalizabile și cu un interior din piele ECO lucrată manual, transformând Tazzari Zero Junior într-o alegere excelentă pentru un tânăr cu un stil de viață dinamic și activ, preocupat de mediul înconjurător.

- motor electric, pe inducție, 8cp
- șasiu din oțel ușor și rezistent
- baterii LFP (până la 3000 de cicluri)
- autonomie de până la 140Km cu baterii de 8.9kWh
- suspensii de tip MacPherson
- sistem electric de frânare cu 4 discuri
- tehnologie Kinetic Energy Recovery pentru economie de energie la frânare
- easy charge cu opțiunea de a încărca bateriile la priza obișnuită de acasă
- priză USB
- schemă de culoare complet personalizabilă
- computer de bord integrat cu 4 moduri de pilotare Race/Standard/Economy/Rain
- spațiu extins de depozitare de 445L
- sistem integrat de infotainment cu bluetooth și port USB
- sistem electric de încălzire
- interior din piele ecologică, făcut de mână, 15 opțiuni de culoare
- greutate de 425Kg
- sistem dezghețare lunetă
- geamuri electrice
- sistem anti-furt
- viteză maximă de 45Km/h
- lumini LED

Acest autoturism face parte din categoria L6e (cvadriciclu usor) și poate fi condus cu permis B1/AM.
Disponibil și în rate.

Pret: 7302 euro + TVA + Eco Tichet Rabla Plus in valoare de 50% din valoarea de nou a autovehiculului.

Obs: In cazul in care valoarea autovehiculului impreuna cu optionalele alese depaseste 20000 euro TVA inclus, atunci valoarea tichetului Rabla Plus este de 10000 euro TVA inclus. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Pretul afisat este pretul de baza pentru varianta standard si include bateria standard Lithium 60K (5 kWh) in valoare de 1600 eur + TVA.

Dotarile optionale sunt mai jos cu preturi exprimate in EUR fara TVA. Contactati-ne pentru configurarea autovehiculului:

Culoare plafon - Gri Graphite (gratis) - restul 670 eur: Alb Ice, Argintiu Aluminum, Negru Panther, Galben Desert, Portocaliu Pumpkin, Rosu Fire, Rosu Cherry, Alb Bear, Storm Sand, Gri Cloud, Verde Forest, Verde Leaf, Verde Island, Albastru Pacific, Albastru Horizon, Albastru Tornado, Albastru Lagoon, Roz Sunrise, Violet Sunset.

Culoare caroserie - Gri Graphite (gratis) - restul 670 eur: Alb Ice, Argintiu Aluminum, Negru Panther, Galben Desert, Portocaliu Pumpkin, Rosu Fire, Rosu Cherry, Alb Bear, Storm Sand, Gri Cloud, Verde Forest, Verde Leaf, Verde Island, Albastru Pacific, Albastru Horizon, Albastru Tornado, Albastru Lagoon, Roz Sunrise, Violet Sunset.

Stopuri spate si al 3-lea stop cu LED - Rosu (gratis) - Alb 150 eur.

Culoare jante - otel negre (gratis) - sport aluminiu 15 inch cu 5 spite si anvelope 155/60 - 670 eur: Gri Graphite, Alb Ice, Argintiu Aluminum, Negru Panther, Galben Desert, Portocaliu Pumpkin, Rosu Fire, Rosu Cherry, Alb Bear, Storm Sand, Gri Cloud, Verde Forest, Verde Leaf, Verde Island, Albastru Pacific, Albastru Horizon, Albastru Tornado, Albastru Lagoon, Roz Sunrise, Violet Sunset.

Culoare interior - textil negru (gratis) - piele diverse culori - 1290 eur: Negru Prestige, Gri Prestige, Rosu Prestige, Maro Prestige, Prestige Sand, Alb Sugar, Gri Saturn, Verde Bamboo, Galben Mustard, Maro Caramel, Portocaliu BillGoose, Rosu Wine, Violet Wenge, Albastru Blueberry, Crystal Azure.

Optiuni baterii:
- standard Lithium 60K (5 kWh) - 1600 eur (inclusa in pretul de baza)
- optional Lithium 125K (9 kWh) - 3400 eur

Optiuni garantie vehicul si baterie:
- standard 24 luni - total 2 ani (inclusa in pretul de baza)
- extinsa +12 luni - total 3 ani - 500 eur
- extinsa +24 luni - total 4 ani - 1000 eur
- extinsa +36 luni - total 5 ani - 1500 eur

Optiuni tehnice:
- ABS (anti-lock braking system) - 490 eur
- Alarma cu sirena - 120 eur
- Aer conditionat - 1250 eur
- Senzori de parcare - 225 eur
- Camera retrovizoare - 225 eur

Puteti accesa configuratorul online al autovehiculului pe www.tazzarizero.com

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : electric, pe inductie
Putere : 8 CP
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : independenta, MacPherson
Suspensie spate : independenta, MacPherson
Frana fata : pe disc
Frana spate : pe disc
Lungime : 2780 mm
Latime : 1500 mm
Inaltime : 1460 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2019