Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Tazzari

Tazzari Zero EM2 Space '19

Inmatriculabil fara TVA
15209 EUR

TVA inclus
18099 EUR

Tazzari Zero EM2 Space este un autoturism electric de oraș care se face instant remarcat prin designul modern al caroseriei și mai ales prin gama vastă de opțiuni de culoare - jantele, capota și plafonul pot fi personalizate separat în culori vii, având astfel până la 8000 de configurații și combinații diferite pentru a vă personaliza automobilul și pentru a îl adapta preferințelor dumneavoastră estetice. O privire atentă sub capotă va scoate la iveală un motor electric pe inducție, capabil de 20că, conectat la baterii LFT care îi oferă o autonomie crescută de până la 200Km între încărcări mulțumită tehnologiilor de eficientizare a consumului de carburant și a șasiului ușor. În plus, tehnologia Easy Charge vă permite să cuplați bateriile la o priză standard pentru reîncărcare, și sunt optimizate perfect pentru încărcări repetate. În plus, acest autoturism este echipat cu suspensii de tip MacPherson și cu un sistem electric de frânare cu 4 discuri și ABS, plus tehnologia Kinetic Energy Recovery pentru economie de energie la încetinire. Pachetul standard este întregit de un computer de bord cu 4 moduri de pilotare cu sistem integrat de infotainment cu bluetooth, port USB, touch și ecran de 7 inch, de anti-furt, geamuri electrice, spațiu extins de stocare în portbagaj și jante de aluminiu cu 4 spițe. Prin toate acestea, Tazzari Zero EM2 Space devine un model foarte performant de mașină electrică, ocazia perfectă de a trece la un autoturism perfect pentru oraș și cu 0 efecte negative asupra mediului înconjurător.

- motor electric, pe inducție, 20cp
- șasiu din oțel și aluminiu, ușor și rezistent
- baterii LFP (până la 3000 de cicluri)
- autonomie de până la 200Km cu baterii de 14.4kWh
- suspensii de tip MacPherson
- sistem electric de frânare cu 4 discuri
- tehnologie Kinetic Energy Recovery pentru economie de energie la frânare
- sistem ABS
- difuzoare 2-way Full Range
- geamuri electrice
- sistem anti-furt
- interior din piele ecologică, făcut de mână, 15 opțiuni de culoare
- Easy Charge cu opțiunea de a încărca bateriile la priza obișnuită de acasă
- spațiu extins de depozitare de 400L
- sistem dezghețare lunetă
- computer de bord integrat cu 4 moduri de pilotare Race/Standard/Economy/Rain
- jante din aluminiu cu 5 spițe
- sistem electric de încălzire
- sistem integrat de infotainment cu bluetooth și port USB, touch și monitor de 7 inch
- priză USB
- schemă de culoare complet personalizabilă
- viteză maximă de 100Km/h
- greutate de numai 550Kg
- lumini LED

Acest autovehicul face parte din categoria M1 (autoturism) și poate fi condus cu permis B.
Disponibil și în rate.

Pret: 15209 euro + TVA + Eco Tichet Rabla Plus in valoare de 10000 euro TVA inclus.

Obs: In cazul in care valoarea autovehiculului impreuna cu optionalele alese depaseste 20000 euro TVA inclus, atunci valoarea tichetului Rabla Plus este de 10000 euro TVA inclus. Pentru mai multe informatii contactati-ne.

Pretul afisat este pretul de baza pentru varianta standard si include bateria standard Lithium 200K (15 kWh) in valoare de 4900 eur + TVA.

Dotarile optionale sunt mai jos cu preturi exprimate in EUR fara TVA. Contactati-ne pentru configurarea autovehiculului:

Culoare plafon - Gri Graphite (gratis) - restul 670 eur: Alb Ice, Argintiu Aluminum, Negru Panther, Galben Desert, Portocaliu Pumpkin, Rosu Fire, Rosu Cherry, Alb Bear, Storm Sand, Gri Cloud, Verde Forest, Verde Leaf, Verde Island, Albastru Pacific, Albastru Horizon, Albastru Tornado, Albastru Lagoon, Roz Sunrise, Violet Sunset.

Culoare caroserie - Gri Graphite (gratis) - restul 670 eur: Alb Ice, Argintiu Aluminum, Negru Panther, Galben Desert, Portocaliu Pumpkin, Rosu Fire, Rosu Cherry, Alb Bear, Storm Sand, Gri Cloud, Verde Forest, Verde Leaf, Verde Island, Albastru Pacific, Albastru Horizon, Albastru Tornado, Albastru Lagoon, Roz Sunrise, Violet Sunset.

Stopuri spate si al 3-lea stop cu LED - Rosu (gratis) - Alb 150 eur.

Culoare jante - Gri Graphite (gratis) - restul 670 eur: Alb Ice, Argintiu Aluminum, Negru Panther, Galben Desert, Portocaliu Pumpkin, Rosu Fire, Rosu Cherry, Alb Bear, Storm Sand, Gri Cloud, Verde Forest, Verde Leaf, Verde Island, Albastru Pacific, Albastru Horizon, Albastru Tornado, Albastru Lagoon, Roz Sunrise, Violet Sunset.

Culoare interior - textil negru (gratis) - piele diverse culori - 1290 eur: Negru Prestige, Gri Prestige, Rosu Prestige, Maro Prestige, Prestige Sand, Alb Sugar, Gri Saturn, Verde Bamboo, Galben Mustard, Maro Caramel, Portocaliu BillGoose, Rosu Wine, Violet Wenge, Albastru Blueberry, Crystal Azure.

Optiuni baterii:
- standard Lithium 200K (15 kWh) - 4900 eur (inclusa in pretul de baza)

Optiuni garantie vehicul si baterie:
- standard 24 luni - total 2 ani (inclusa in pretul de baza)
- extinsa +12 luni - total 3 ani - 500 eur
- extinsa +24 luni - total 4 ani - 1000 eur
- extinsa +36 luni - total 5 ani - 1500 eur

Optiuni tehnice:
- Alarma cu sirena - 120 eur
- Parbriz incalzit electric - 375 eur
- Aer conditionat - 1250 eur
- Senzori de parcare - 225 eur
- Camera retrovizoare - 225 eur

Puteti accesa configuratorul online al autovehiculului pe www.tazzarizero.com

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : electric, pe inductie
Putere : 20 CP
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : independenta, MacPherson
Suspensie spate : independenta, MacPherson
Frana fata : pe disc
Frana spate : pe disc
Lungime : 2858 mm
Latime : 1560 mm
Inaltime : 1450 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2019