Alke ATX340E, un vehicul electric utilitar de incredere pe strada si in offroad

Alke ATX340E, un vehicul electric utilitar de incredere pe strada si in offroad

15.12.2022

Alke ATX340E este un vehicul electric de top, un aliat de incredere pentru utilizare intensa in scop utilitar. Modelul cu baterie 20kWH Litiu este destinat pentru utilizare on-road, in timp ce varianta ATX 340EH este conceputa pentru folosire heavy-duty in medii off road unde aveti nevoie de un cuplu maxim sau in medii industriale pentru transportul de incarcaturi grele. Acest model din seria de vehicule electrice Alke este disponibil in mai multe configuratii. Puteti opta pentru 3 platforme de lungimi diferite si multiple versiuni de layout.

Alke ATX340E, la fel ca restul modelelor din gama, permite personalizarea cu accesorii confort sau utilitare. Paleta diversificata de accesorii pentru vehiculele electrice marca Alke include: EPS, aer conditionat in cabina, pachet Alke VBC (monitorizare flota si diagnostice in timp real), incarcator rapid optional pentru operare 24h, spatiu extra de transport - 4 locuri pentru ATX 340ED si 340EDH.

Lineup-up Alke ATX livreaza solutii profitabile si este o alternativa „verde” la vehiculele pe benzina. Aplicatiile unde pot fi folosite modelele electrice Alke sunt nelimitate: in sectorul public, in industrie si comert, turism, agricultura etc.

Specificatii Alke ATX 340E:

  • 2 locuri / 4 locuri
  • viteza maxima 44 km/h
  • negocierea pantei 30%
  • autonomie maxima pentru modelul cu baterie Litiu 20 kWh: 200 km.
  • capacitate incarcare: 1.630 kg - capacitatea de incarcare a sasiului pentru modelul ATX340EH cu baterii 10 kWh litiu.
  • capacitate remorcare: 4.500 kg - ATX 340 ofera cea mai mare capacitate de remorcare din intreaga gama ATX.

Alke Electric Vehicles Cloud - vehiculele electrice Alke pot fi echipate cu o platforma de management pentru flota puternica si usor de folosit, special dezvoltata. Permite date in timp real pentru operare zilnica cu costuri reduse.

  • multiple configuratii disponibile - vehiculele utilitare electrice Alke vin cu o larga paleta de optiuni, accessorii and configuratii. Gama Alkè include cabine cu 2 si 4 locuri, 4 dimensiuni diferite pentru bena si sute de configuratii.
  • franare regenerativa - frana de motor cu recuperare a energiei asigura standarde de siguranta inalte si manevrabilitate perfecta; contribuie, de asemenea, la un consum redus.
  • latime: 140 cm. Latimea mica permite operarea in zone restrictionate.
  • negocierea pantei: 30%-35%. Modelele ATX sunt probabil singurele vehicule utilitare cu 0 emisii in categoria lor si garanteaza performanta ridicata inclusiv la pilotarea in panta si in conditii offroad.

Gama de vehicule electrice ALKE este disponibila si pe ATVRom Bucuresti

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si Aspar Racing Team concureaza la Moto2 si Moto3 in albastru, negru si fucsia

In 2023, CFMOTO a cucerit doua podiumuri, iar pentru 2024, obiectivele sunt si mai ambitioase: sa lupte pentru victorii si podiumuri cu ajutorul lui Jake Dixon si al lui Izan Guevara in Moto2 si alaturi de David Alonso si Joel Esteban in Moto3.  ...

Citeste mai mult
Taguri