2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

2024 Vespa Primavera S si Vespa Sprint S

03.04.2024

O traditie in continua evolutie 

 

Povestea Vespa nu cunoaste sfarsit, captivand generatii intregi. Gamele de scutere Vespa Primavera si Vespa Sprint aduc in sezonul 2024 un design complet nou si tehnologie avansata. De asemenea, brandul italian a introdus noile modele de modele de scutere electrice. Cu o larga selectie de optiuni la indemana, riderii pot personaliza vehiculul lor preferat pe doua roti cu accesorii si culori care sa reflecte stilul lor, fie el clasic, fie el sport. 

 

Vespa Primavera, stil atemporal 

Seria de scutere Primvera include numeroase optiuni versatile ale emblematicului vehicul pe doua roti, renumit pentru mobilitate urbana fara efort. Datorita sistemului fara cheie de pe Vespa Primavera Tech, puteti mereu pastra cheile in buzunar. 

Confort maxim. Ideal pentru navigarea prin oras si suburbii.

In afara de componentele atent selectate si gandite pentru o plimbare lina, silentioasa si confortabila, modelul Primavera S se distinge prin jantele 12” care ofera tractiune excelenta in toate conditiile de vreme. Puteti alege dintre motoarele 50cc si 150cc sau puteti opta pentru cel mai recent scuter Vespa de tip electric. 


Aplicatia vehiculului ofera numeroase informatii pretioase. Pe langa furnizarea de date legate de statusul si ruta vehiculului, sistemul permite, de asemenea, riderilor sa raspunda la apeluri telefonice si sa asculte muzica utilizand butoanele de pe ghidonul vehiculului sau via comenzile vocale pe smartphone. Aceasta caracteristica este optionala. 

Sistemul inovator pentru Vespa Primavera Tech permite riderului sa deblocheze, blocheze si sa porneasca vehiculul fara a scoate cheile din buzunar. Odata conectat, logo-ul de bun-venit se aprinde pentru a confirma recunoasterea cheii electronice. Aditional, butoanele cheii electronice pot fi folosite pentru a deschide compartimentul de sub sa si pentru a activa de la distanta functia Bike Finder, disponibila exclusiv pentru modelele 150cc. 


Vespa Primavera Elettrica ofera o experienta de pilotare silentioasa in modurile Eco si Power, reducand eficient poluarea sonora. Reincarcarea este fara efort. Bateria detasabila permite incarcarea convenabila de acasa la o priza normala. 

 


Vespa Sprint S, suflet sportiv 

Calatoriti la viteza maxima beneficiind de stabilitate fara paralel si manevrabilitate precisa in siguranta totala. Vespa Sprint S este partenerul perfect pentru cei care cauta mobilitate dinamica si vor sa fie cu un pas inainte. 


Un stil care face o declaratie. Vespa Sprint S dispune de un cadru din otel compact si usor care ofera atat rezistenta, cat si agilitate. Look-ul sau sport, designul subtire, finisajele, farul frontal dreptunghiular emblematic si jantele 12 inch din aluminiu elegante sunt doar cateva dintre caracteristicile care fac modelul Sprint S sa iasa in evidenta. 


Modelul Vespa Sprint S reinvie esenta sportiva a anilor 1960, perioada cand domina strazile din Europa, imbinand armonios stilul atemporal cu tehnologia de ultima ora. Toate modelele sunt echipate cu motoare i-get avansate (Italian Green Experience Technology), asigurandu-va ca sunteti mereu cu un pas inainte. Sunt disponibile modele cu motoare 50cc si 150cc, alaturi de cel mai recent model electric. 

Vespa Sprint S introduce un instrumentar analog-digital avansat care se conecteaza usor la sistemul Vespa MIA. Aplicatia care il insoteste ofera acces la toate datele importante si asigura caracteristici hands-free pentru a initia apeluri si asculta muzica. Aceasta caracteristica este optionala. 

Progresul, stilul modern, exclusivitatea si excelenta stau la baza noilor modele electrice Vespa Sprint S si Vespa Primavera. 

 

Te-ar putea interesa si:

S-a deschis sesiunea de inscrieri pentru HUSQVARNA TREK 2024!

Husqvarna propune o experienta de 3 zile de riding fabuloasa in zona de sud a Spaniei Pentru posesorii lui Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro si 701 Enduro LR, Husqvarna Trek 2024 este un eveniment care nu trebuie ratat! Organizata de...

Citeste mai mult