Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition 2016: un ATV cu greutate pentru terenuri noroioase

Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition 2016: un ATV cu greutate pentru terenuri noroioase

18.03.2016

Daca vreti ca ATV-ul dumneavoastra sa faca fata nu numai drumurilor neamenajate, dar si celor cu noroi si apa adanca, daca masurati succesul unei iesiri in offroad in functie de cat de murdar va intoarceti acasa, va prezentam un nou vehicul capabil sa faca fata cu brio acestor conditii extreme: Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition 2016.

Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition 2016

Motorul acestui bolid este unul cu doi cilindri, de 1000cc, racit cu lichid, care dezvolta o putere de 85 cai, numai buna sa puna in miscare rotile. Si ce roti! Sunt echipate cu anvelope Stock High Lifter Outlaw de 29.5 inci, cu care nu ar fi bine sa intrati pe peluza din fata casei, daca ati muncit mult s-o intretineti. Aceste anvelope nu numai ca fac ATV-ul sa arate impunator, dar sunt destinate si pentru a razbate prin cel mai dens noroi si cele mai mari balti pe care i le-ati putea pune in cale. Servodirectia EPS este si ea de ajutor atunci cand vreti sa manevrati rotile.

Arcurile suspensiilor sunt mai tepene, asa cum este potrivit pentru un vehicul de noroi. Ele mentin garda la sol ridicata si tensiunea potrivita pentru a se descurca cu anvelope de asemenea calibru.

Polaris Sportsman XP 1000 High Lifter Edition 2016

Oricat de indemanatic ati fi si oricat de puternic ATV-ul, veti da, pana la urma, de o groapa cu noroi pe care nu o veti putea depasi. Acesta este tot farmecul! Dar nu va faceti griji, va vine in ajutor troliul instalat din fabrica, de 3500 livre (1587 kg).

Suspensiile fata si spate au bratele in forma de A arcuite, ceea ce va ajuta sa evitati contactul cu diverse obiecte pe care nu le puteti observa prin apa tulbure. Dispozitivul snorkel ajuta ATV-ul sa respire corespunzator, aerul trecand nestingherit prin acesta. Radiatorul este repozitionat departe de zonele cu probleme, iar ventilatoarele inversate ajuta la circularea aerului rece prin acesta.

Te-ar putea interesa si:

BRP ridica stacheta! Distractie extrema alaturi de snowmobilele 2025

BRP Inc. ofera cea mai completa gama de snowmobile de top pe toate segmentele, introducand lineup-urile Ski-Doo si Lynx pentru sezonul 2025. Fie ca este vorba despre capacitati si incredere pe traseu, prin zapada inalta, fie despre plimbari sau ambel...

Citeste mai mult