Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Kawasaki

Kawasaki Ultra LX '18

fara TVA
10756 EUR

TVA inclus
12800 EUR

Kawasaki Ultra LX, un skijet din gama performance, preia componentele Kawasaki de la modelele de skijet de campionat care s-au făcut remarcate pe parcursul istoriei Kawasaki, și le aduce la bordul unui model de serie, reușind să îi asigure un grad ridicat de accesibilitate. În primul rând, remarcabil este motorul de 1498cc 150cc, cu 4 cilindri în 4 timpi, preluat de la celebra motocicletă Ninja și adaptat pentru a putea oferi performanța și accelerația cu care fanii Kawasaki s-au obișnuit și pe care o așteaptă. Pentru a putea stăpânii cu ușurință puterea de sub capotă, skijetul Ultra LX vine echipat cu sistemul electronic de asistență la viraje Kawasaki Smart Steering, ocazie ideală pentru un novice să facă primii pași în lumea sporturilor pe apă și să guste din senzația de viteză din șaua unui model high-performance. În plus, pachetul standard include un ghidon reglabil în 5 poziții, potrivit pentru pilotare din picioare sau așezat, și șaua premium LXuryseat, crestată și căptușită pentru confort sporit pentru pilot și pasager. Aceste calități și multe altele transformă acest model de skijet Kawasaki într-o ofertă imposibil de refuzat pentru un pilot cu poftă de adrenalină sau pentru o zi de distracție la mare sau pe lac alături de prieteni ori familie.

- motor cu injecție, 1498cc 150cp, 4 cilindri în linie, 4 timpi, 16 valve DOHC, răcire cu apă
- sistem de propulsie prin jet
- sistem asistență la viraje Kawasaki Smart Steering/SLO mode (KSS)
- pornire electrică
- rezervor cu capacitate de 78L pentru autonomie crescută
- sponsons și aripi laterale pentru un plus de stabilitate
- carenă rezistentă și foarte ușoară
- sistem Ergo-Fit
- ghidon reglabil cu 5 poziții
- Kawasaki Splash Deflector pentru prevenirea stropirii excesive la viteze mari sau în viraje
- șa LXuryseat, crestată
- aspect cu stil puternic și agresiv

Skijet Kawasaki cu 2 ani garantie

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 4 cilindri in linie, 4 timpi, 16 valve, DOHC
Putere : 150 CP
Capacitate : 1498 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 78 l
Racire : cu apa
Sistem pornire : Electric
Lungime : 3370 mm
Latime : 1195 mm
Inaltime : 1150 mm
Greutate : 423 KG
An : 2018
Culori : negru/argintiu
Tip skijet : Performance

Despre Kawasaki

Multa munca si un vis. Acestea au fost stabilite inca de la inceput de American Kawasaki Motorcycle Corp, inca din martie 1966. Un mic sediu, o veche hala de carne in Chicago, au constitiut un inceput timid in incercarea de a cuceri piata din Statele Unite.

"Kawasaki" a inceput cu practic nimic, fara clienti, fara distribuitori si mai ales fara imagine. Dar avea ceva mult mai important: o dorinta puternica sa gaseasca succesul si promisiunea de la o fabrica de a le furniza cele mai bune produse.

Cativa de la Kawasaki au inceput sa cutreiere America in cautarea de distribuitori privati, care se comercializeze primele lor produse. Acestea erau dotate cu mici motoare in doi timpi si se vindeau sub numele de Omega.

Dar clientii americani doreau mult mai multa adrenalina, asa ca fabrica a raspuns imediat acestei cereri si a adus pe piata motoare mult mai puternice: Samurai si Avenger. Lucrul acesta a fost semnul ca se vor dedica cu siguranta in construirea motoarelor de inalta clasa.

Aceste noi motoare au fost comercializate sub numele de "Kawasaki" si in plus a mai fost infiintata Eastern Kawasaki Motorcycle Corp, companie care se va ocupa de distributia pe  coasta de est .

In 1968 cele doua companii au fuzionat, rezultand Kawasaki Motors Corp USA in California de Sud.

In 1969, faima celor de la Kawasaki a fost marita considerabil datorita modelului Mach3 de 500cc in doi timpi. Alt motor foarte important in dezvoltarea celor de la Kawasaki a fost  legendarul Z1 de patru cilindrii de 900cc. Intre timp, deja KMC isi construise propriul lant de distributie ce avea ca scop sa ofere dealerilor si clientilor servicii cat mai bune.

Diversificarea productiei a venit odata cu patrunderea in domeniul fabricarii ambarcatiunilor de apa in 1973. Astazi, Jet Ski este lider pe aceasta  piata  in continua dezvoltare. In 1980 expansiunea a atins noi granite si cei de la Kawasaki au inceput constructia de ATV-uri si vehicule utilitare.

Astazi, Kawasaki face afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari. Au in jur de 4800 de angajati si mai mult de 1500 de dealeri. Baza celor de la Kawasaki a fost construita pe cateva repere, cum ar fi: motocicleta de viteza Ninja, clasica Vulcan, ATV-urile extrem de rezistente, vehiculul utilitar Mule si exclusivistele Jet Ski-uri.