Iti oferim SCOALA MOTO – GRATIS!

 

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica perioada de desfasurare fara vreun anunt in prealabil.

** SCOALA MOTO GRATIS - NU este valabila decat pentru persoana care achizitioneaza motocicleta si acest drept nu este transmisibil; NU poate fi rascumparata sau transformata in bani sau in alte obiecte.

Cere detalii in magazine sau la dealerul tau din zona!

- Campania se adreseaza in general persoanelor fizice cu conditia ca persoana care achizitioneaza motocicleta sa fie aceeasi persoana care urmeaza scoala moto.

- Singura exceptie admisa este aceea in care beneficiarul este minor (intre 16-18 ani), iar achizitia se va face pe numele unuia dintre parinti sau pe numele tutorelui legal.

- In cazul in care achizitia se face pe persoana juridica, beneficiaza de scoala moto gratis doar administratorul sau asociatul unic.

-  Aceasta promotie nu se cumuleaza cu alte promotii, oferte, discount-uri.

 

 

 

 

REGULAMENT PROMOTIE

 

 

Perioada de desfasurare: 01.01.2024 – 28.02.2024

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “Scoala moto gratis” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de SC CMC MOTO CLASS COMPANY. cu sediul in Tunari, Str.Bradului, nr. 2B, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/2266/2016, CUI RO36145193. In continuare, S.C. CMC Moto Class Company S.R.L. va fi denumita “Organizator”.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Campanie („Participant / Client”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Campania poarta denumirea “Scoala moto gratis”.

Art. 2.2. Campania se desfasoara in Romania, incepand din data de 01.01.2024 cu orele 00:00:00.

Art. 2.3. Campania incepe pe data de 01.01.2024 la ora 00:00:00 si se termina pe data de 28.02.2024, la ora 23:59:59.

Art. 2.4. Campania nu se aplica si nu se cumuleaza cu promotiile specifice de Black Friday (noiembrie) si White Friday (februarie 2024, in zilele ce vor fi stabilite ulterior), precum si cu alte promotii specifice si campanii promotionale, ori cu programul RABLA.

 

Articolul 3. Participarea la campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei il reprezinta suportarea de catre Organizator a costului  cursurilor de scoala moto la scolile moto cu care acesta colaboreaza, dupa ce participantul a achizitionat o motocicleta dintr-unul din magazinele organizatorului.

 

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art. 4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica si juridica, care a comunicat in scris sau fizic in magazinele CMC intentia de achizitie a unei motociclete eligibile in campania "Scoala moto gratis"

Art. 4.2. Conditia principala este ca persoana care a achizitionat motocicleta sa fie aceeasi persoana inscrisa la cursurile scolii moto.

Art. 4.3. Singura exceptie admisa este aceea in care beneficiarul este minor (intre 16-18 ani), iar achizitia se va face pe numele unuia dintre parinti sau pe numele tutorelui legal.

Art. 4.4. In cazul in care achizitia se face pe persoana juridica, beneficiaza de scoala moto gratis doar administratorul sau asociatul unic.

 

Articolul 5. Desfasurarea campaniei. Conditii si termene

Art. 5.1. Persoana interesata va achizitiona o motocicleta dintr-unul din magazinele retelei ATVRom, apoi cu factura se va prezenta la una dintre scolile cu care Organizatorul colaboreaza pentru inscriere la cursurile moto.

Art. 5.2. Campania se aplica atat participantilor care nu au nici un fel de permis categorie moto (A, A1, A2), cat si celor care detin permis categorie A1 sau A2, dar care vor sa treaca la categoria superioara.

Art. 5.3. Inainte de inscrierea la scoala moto, participantul va declara pe proprie raspundere ca nu detin permis categorie A, A1 sau A2, sau dupa caz au A1 sau A2 si vor sa treaca la categoria superioara.

Art. 5.4. Decontarea cursurilor se va face intre organizator si scoala moto colaboratoare, facand obiectul unei conventii separate, incheiate cu fiecare dintre colaboratori.

Art. 5.5. In situatia in care participantul decide pentru o scoala moto cu care organizatorul nu are contract, acesta poate solicita acestuia un discount de 1.200 lei din costul motocicletei, urmand sa suporte din propriile fonduri cursurile scolii moto pe care o prefera. Optional, participantul poate sa opteze pentru un voucher de aceeasi valoare, valabil 3 luni de zile, pe care-l va folosi pentru achizitie de echipamente sau accesorii din magazinele Organizatorului.

Art. 5.6. In situatia de la art. 5.5., obtinerea discount-ului va avea loc dupa ce participantul prezinta dovada inscrierii la scoala moto pe care a preferat-o, adica prezentarea contractului incheiat cu scoala si dovada platii macar a primelor cursuri, daca exista optiunea de plata in rate sau dovada platii integrale a cursurilor.

Art. 5.7. Dupa inscrierea la scoala moto, participantul are obligatia de a transmite dovada inscrierii catre organizator, in copie.

 

Articolul 6. Limitarea Raspunderii

Art. 6.1. Organizatorul nu este raspunzator de modificarile ulterioare ale pretului cursurilor, ale conditiilor si ale contractului direct dintre scoala moto si participant, acestea facand obiectul relatiei contractuale dintre cele parti.

Art. 6.2. Organizatorul are obligatia de a comunica participantului in termen de maxim 15 zile daca a intervenit o reziliere a contractului cu scoala moto, oferindu-i ca solutie alternativa fie urmarea cursurilor la o alta scoala moto colaboratoare, fie oferirea discount-ului de 1.200 lei prevazut la art. 5.5, considerandu-se astfel obligatia asumata in aceasta promotie respectata.

Art. 6.3. In afara situatiei de la art. 5.5, obiectul campaniei NU poate fi rascumparat sau transformat in bani sau in alte obiecte.

Art. 6.4. Cu exceptia situatiei prevazute la art. 4.3, scoala moto gratis nu este transmisibila catre o alta persoana, pentru nici un motiv.

Art. 6.5. Modelele care fac parte din aceasta campanie vor fi semnalizate pe site-urile noastre cu un badge "Scoala Moto Gratis"

 

Articolul 7. Confidentialitatea datelor

Art. 7.1. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

 

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Campaniei este raspunzator de plata taxelor sau a obligatiilor financiare,

conform prevederilor legale in vigoare.

Art. 8.2. Prezenta campanie se desfasoara cu scop comercial.

 

Articolul 9. Forta majora. Caz fortuit

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevazut si nici impiedicat de catre Organizator.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora sau caz fortuit impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Daca Organizatorul invoca forta majora sau cazul fortuit, acesta este obligat sa comunice participantilor la Campanie cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora sau caz fortuit.

 

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Campania” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa electronic, pe e-mail, la adresa [email protected] in termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele romane competente teritorial si material la sediul Organizatorului.

 

Articolul 11. Intreruperea Campaniei

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe oricand Campania pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazin, etc.). De asemenea, Organizatorul va avea dreptul de a modifica perioada de desfasurare a campaniei, cu informare prealabila cu minim 5 zile inainte de aplicarea modificarii.

 

Articolul 12. Regulamentul Campaniei

 

Art. 12.1. Regulamentul campaniei este afisat in format digital pe site-ul https://atvrom.ro  pe toata perioada de desfasurare a Campaniei.

Art. 12.2. Simpla participare la aceasta Campanie echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Campania.

 

 

Va multumim pentru intelegere si va uram spor la cumparaturi!

Nu uitati ca va stam la dispozitie pentru orice intrebari si ca vom face tot ce este posibil pentru ca dvs. sa fiti multumiti de produsele si serviciile www.atvrom.ro .

 

Data redactarii regulamentului Campaniei “Scoala moto gratis”: 01.01.2024